رادیو تراژدی | پادکست 20

اپیزود جدید رادیو تراژدی «ویلیام خنو؛ گمشده در غربت» را می‌توانید همین‌جا گوش بدهید.
این پادکست به زندگی ویلیام خنو می‌پردازد؛ آهنگساز و خواننده‌ای که کارش را با گروه کولی‌ها شروع کرد و کمی بعد آهنگساز برنامه‌ی «شش و هشت» تلویزیون شد.‌ او کسی بود که با ترانه‌سراهای مشهوری مثل شهیار قنبری و ایرج جنتی عطایی همکاری کرد و نقش مهمی داشت در معرفی فریدون فروغی. سه ترانه‌ی «زندون دل»، «غم تنهایی» و «همیشه غایب» با آهنگسازی خنو و صدای فروغی ماندگار شد. اما این قطعات باعث ماندگاریش نشد و به دلایل مختلف از جمع آهنگسازان و خواننده‌های موسیقی پاپ طرد و خیلی زود از خاطره‌ی جمعی ما حذف شد. زندگی خنو قبل از انقلاب تغییر کرد اما بعد از انقلاب او به سمت کارهای عجیب و نامعمولی کشیده شد.

۶ دیدگاه دربارهٔ «رادیو تراژدی | پادکست 20»

  1. سلام بر شما
    تشکر از پادکست خوبی که تهیه می کنید. خواهشمند ام موسیقی هایی که در پادکست استفاده می کنید را معرفی بفرمائید. مثلا موسیقی انتهایی.
    خسته نباشید.

  2. سلام. پادکست‌هایتان را بسیار دوست دارم و برخی را چند بار گوش کرده‌ام. اما داستان آقای خنو به نظرم با بقیه متفاوت بود. قسمت داریوش اقبالی زیاد بود و در میانه‌اش شک کردم که داستان خنو است یا اقبالی.یک مقدار هم اظهارنظرها شخصی بود تا گزارش بی‌طرفانهٔ یک زندگی.‌
    موفق باشید.

  3. سلام بین بچه هایی که پادکست تولید می‌کنند پادکست های با موضوعات تاریخی برای تهیه روایت دشواری مضاعفی را متحمل می‌شوند. ا آقای نیک نظر تاریخ محل تامل ماست و هر تاریخی روایت و دیدگاه امروز و نقلی از وقایعی در پشت سرمان خواه دیروز باشد خواه عقب تر سالی یا سالهایی دورتر .
    اینکه به کارآفرینان قبل از انقلاب می‌پردازید کاریست در خور تمجید اینکه به روزنامه نگاران و نویسندگان و هنرمندان نیز می‌پردازید هم خدا قوت .اما همه این آدمها غوطه ور در افکار واندیشه های دوران خویش بوده اند اینکه مرتضی محیط برای رفاقت از همه چیزش می‌گذشت حس همدلی را برای من شنونده بر می‌انگیزد اما همان مرتضای دوست داشتنی ورفیق باز عضو حزب توده بود شما مخاطب را با قهرمان داستانتان همراه میکنید اما از یکی از پر اشکال ترین افکار یعنی کمونیسم و مارکسیسم و ضربه هایی که ایران و ایرانی از قبل امثال این فکر خورده حرفی نمیزنید مرحوم مصدق در دادگاه لفظ توده ای نفتی را بکار برد خیلی نمیتوانم از شما گله کنم چون تا همین امروز جز نمونه هایی نادر هیچ تحقیق ارزشمندی درباره آثار و عواقب گرایش به افکار مارکسیستی در ایران صورت نگرفته از حیدر عمو اوغلی و تقی ارانی تا محمد حنیف نژاد و رجوی و دارو دسته عصر حجری اش و شریعتی و بازرگانی که همه لیبرال میخوانندش تا امروز که امثال سعید حجاریان و فاطمه صادقی و بهزاد نبوی و حتی آقای منتظری مرحوم و … همه تر دامن و آلوده این فکر هستند بدون اینکه در ذات انحرافی آن تاملی درست کرده باشند و از قبل این انحراف فکری چه صدمه ها که بر پیکر میهن و مردمانش وارد نشد
    آری قهرمانان داستانهایتان بیشتر از اینکه از انقلاب صدمه دیده باشند از اندیشه چپ و مارکسیست ضربه خوردند اگر دوست دارید و اهل تحقیقید شما را به خواندن کتاب‌های استاد عزیز و فرزانه دکتر سید جواد طباطبائی ارجاع میدهم .
    دکتر طباطبایی در جایی به تاریخ نویسی یرواند آبراهامیان ایراد گرفته اند و مقاله ای خواندنی در این زمینه دارند هم چنین با فوت بنی صدر مقاله ای منتشر کردند و از افکار و اندیشه های او انتقاد کردند که هر دو خواندنی و تامل برانگیزند
    شما بدون اینکه متوجه باشید و غرضی داشته باشید با نادیده گرفتن افکار چپ هم چپ رویها را میشورید و هم رو یه های دیگر تاریخ را جا می اندازید .
    صدایتان گرم و پذیرفتنی است آهنگ پادکست دوست داشتنی و با اسم پادکست همخوانی دارد
    بنظرم اگر در گفتن بعضی کلمات حذر کنید بهتر است متل واقعیتش اینه که … یا کسانی که آنجا رفته اند می‌دانند که ….
    اگر از روی متنی در پیش روی بتوانید اجرایتان را بصورت محاوره اجرا کنید دلچسب تر خواهد بود
    موفق باشید
    علی

  4. سلام، اینکه داستان آدمهاى کمتر معروف و تقریبا فراموش شده رو تعریف میکنید خیلی ارزشمند هست. بزرگترین امتیاز اینه که شما دارید با بیان زندگى اینجور آدمها تاریخ اجتماعى معاصر رو خیلی درست تر و کم حاشیه تر و حقیقی تر تعریف مى کنید چون آدمهاى خیلی معروف از بس حاشیه دارن و تمایل به بیان زندگى نامه شون خیلی زیاد هست عموما با تحریف مواجه میشیم، من فقط از پادکست های شما ویلیام خنو و زبیده رو گوش دادم چون این حالت که گفتم براشون مترتب بود به نظرم جذابیت پادکست شما این هست که سراغ اینجور آدمها برید.کریم جان سرعت تقریبا زیاد شما در تعریف داستان جالبه…

  5. مصاحبه شما را در پیوست خواندم. و تراژدی آشنا شدم.
    جز تحسین چه می توان گفت؟
    دست مریزاد

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید